Technik żywienia i usług gastronomicznych
Czytaj więcej...
Technik weterynarii
Czytaj więcej...
Kucharz
Czytaj więcej...
Cukiernik
Czytaj więcej...
Piekarz
Czytaj więcej...
Kontakt
Czytaj więcej...
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZYCH im. dr Bronisława Hagera
Deklaracja dostępności
News
Szkoła
Historia Szkoły
Kadra Pedagogiczna
Pielęgniarka Szkolna
Podręczniki
Praktyczna nauka zawodu
Matura
Prezentacja
Matura
Próbna Matura z Operonem
Egzaminy Zawodowe
Projekty Europejskie
Wymiana Praktyk Trnava
Biblioteka
Dokumenty Szkolne
Uczeń
Jeśli szukasz pomocy!!!
Sukcesy
Wicemistrzowie Biznesu
Statut ZSS
Samorząd Szkolny
Konkursy szkolne
Doradztwo Zawodowe
Doradca zawodowy
Rekrutacja
!!! NOWY KIERUNEK W TECHNIKUM
MAM PYTANIE …
TERMINARZ
BRANŻOWA SZKOŁA I. STOPNIA
TECHNIKUM
REGULAMIN REKRUTACJI 2022
PODRĘCZNIKI NA ROK SZKOLNY 2022/2023 – pierwsze klasy
V Turniej – Kucharz
Program Turnieju 2022
Inormacja-zgoda na upublicznienie wizerunki
KOMISJE OKRĘGOWE-2021/2022
Temat Turnieju 2021/2022
TERMINARZ 2021/2022
REGULAMIN 2021/2022
ZAŁĄCZNIKI
Zakres literatury
Finał
TEMAT TURNIEJU 2020/2021
TERMINARZ 2020/2021
Ankieta dla Absolwentów
Jak postępować z koronawirusem.
niedziela, 01.03.2020
< Konkurs "Najlepszy rachmistrz klas pierwszych"
Wycieczka Sztolnia Królowa Luiza >
ZOBACZ WIĘCEJ AKTUALNOŚCI
Skip to content
Facebook
Open toolbar
Dostosuj Stronę
Zwiększ czcionkę
Zmniejsz czcionkę
Odcienie szarości
Duży kontrast
Negatywny kontrast
Reset