Finał

                                                               

List do finalistów (1)-pobierz

W imieniu Komitetu Głównego IV Turnieju na Najlepszego Ucznia w  Zawodzie Kucharz, reprezentowanego przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i  Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach oraz Zespół Szkół Spożywczych w  Zabrzu

z przykrością informujemy, że tegoroczny finał nie odbędzie się z  powodu koronawirusa.

   Uczniowie zakwalifikowani do finału (potwierdzone zgłoszeniem i  załącznikiem RODO) dostaną zaświadczenie, że zostali finalistami.

  Z góry dziękujemy za zaangażowanie.

                                                                              W imieniu Komitetu Głównego Turnieju

na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz

 

mgr inż. Urszula Surel- Hildebrand

 

 

 

tel. do kontaktów- Lucyna Kubicka – 604 941 472

e.mail: turniejkucharz@zsspoz.zabrze.pl

 

Finaliści- szkoły (1)-pobierz

LISTA UCZNIÓW ZAKWALIFIKOWANYCH DO

 IV OGÓLNOPOLSKIEGO TURNIEJU NA NAJLEPSZEGO UCZNIA W ZAWODZIE KUCHARZ

Komitet Główny zakwalifikował 5 kandydatów zgodnie z kryterium regulaminu

(minimum 80% punktów):

Lp. Imię i nazwisko * Adres szkoły okręg Miejsce
1. Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego

25 – 385 Kielce

ul. Zagórska 14

Tomaszów Mazowiecki
2. Zespół Szkół Nr 1

98-300 Wieluń

ul. Wojska Polskiego 32

Tomaszów Mazowiecki
3. Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich

26 – 600 Radom

ul. Św. Brata Alberta 1

Tomaszów Mazowiecki
4. Branżowa Szkoła Rzemieślnicza I Stopnia

20- 023 Lublin

ul. Chopina 28

Tomaszów Mazowiecki
5. Zespół Szkół Ponadpodstawowych

Nr 2

97-200 Tomaszów Mazowiecki

ul. Św. Antoniego 57/61

Tomaszów Mazowiecki

Uwagi:

*Zostanie wpisane po uzyskaniu zaświadczenia RODO oraz zgłoszenia

W tym roku szkolnym odbył się etap okręgowy jedynie w jednej placówce. Uczniowie, którzy uzyskali powyżej 80% zostali zakwalifikowani do finału.