TERMINARZ
III EDYCJI OGÓLNOPOLSKIEGO TURNIEJU NA NAJLEPSZEGO UCZNIA
W ZAWODZIE KUCHARZ
W ROKU SZKOLNYM 2019/2020
Lp. | ZADANIA | TERMIN |
1. |
Przesłanie przez Komitet Główny Turnieju do Kuratoriów Oświaty informacji dotyczących organizacji III edycji turnieju.
|
do 10.10. 2019 r. |
2. |
Zgłaszanie wniosków o organizację etapu wojewódzkiego/okręgowego szkół, stowarzyszeń zawodowych lub innych organizacji zawodowych do Komitetu Głównego Turnieju (załącznik nr 4). |
do 30.11.2019 r. |
3. | Przeprowadzanie etapów szkolnych turnieju. | 1.10 – 30.11 2019 r. |
4. |
Powołanie przez Komitet Główny Turnieju komisji wojewódzkich/okręgowych. |
do 9.12 2019 r. |
5. |
Zgłaszanie komisjom wojewódzkim/okręgowym uczniów do II etapu turnieju (załącznik nr 1). |
do 18.12 2019 r. |
6. |
Przesyłanie komisjom wojewódzkim/okręgowym testów do II etapu turnieju. |
do 20.12. 2019 r. |
7. | Przeprowadzanie eliminacji wojewódzkich/regionalnych turnieju | do 7.02.2020 r. |
8. |
Przesyłanie do Komitetu Głównego Turnieju dokumentacji z przeprowadzonych eliminacji (II etapu): |
do 14.02.2020 r. |
9. |
Wyłonienie przez Komitet Główny Turnieju kandydatów do III etapu. |
do 28.02.2020 r. |
10. |
Powiadomienie szkół o zakwalifikowaniu do eliminacji ogólnopolskich; informacje na stronie www, e.maile do szkół. |
do 28.02.2020 r. |
11. |
Potwierdzanie Komitetowi Głównemu Turnieju udziału uczniów w etapie ogólnopolskim (załącznik nr 3) oraz informowanie o rezygnacji ucznia w eliminacjach ogólnopolskich. |
do 4.03.2020 r. |
12. | Przeprowadzenie ogólnopolskiego turnieju. | 27.04 – 29.04.2020 r. |
Regulamin, załączniki oraz inne informacje znajdują się na stronie internetowej: www.zsspoz.zabrze.pl
Kontakt:
Zespół Szkół Spożywczych
41-819 Zabrze
ul. Franciszkańska 13
tel/fax 32 27152 37
e.mail: turniejkucharz@zsspoz.zabrze.pl
www.zsspoz.zabrze.pl
.