TERMINARZ 2019/2020

terminarz2019.20-pobierz

TERMINARZ

III EDYCJI OGÓLNOPOLSKIEGO TURNIEJU NA NAJLEPSZEGO UCZNIA

W ZAWODZIE KUCHARZ

W ROKU SZKOLNYM  2019/2020

Lp. ZADANIA TERMIN
1.  

Przesłanie przez Komitet Główny Turnieju do Kuratoriów Oświaty informacji dotyczących organizacji III edycji turnieju.

 

do 10.10. 2019 r.
2.  

 

Zgłaszanie wniosków o organizację etapu wojewódzkiego/okręgowego szkół, stowarzyszeń zawodowych lub innych organizacji zawodowych do Komitetu Głównego Turnieju (załącznik nr 4).

do 30.11.2019 r.
3. Przeprowadzanie etapów szkolnych turnieju. 1.10 – 30.11 2019 r.
4.  

Powołanie przez Komitet Główny Turnieju komisji wojewódzkich/okręgowych.

do 9.12 2019 r.
5.  

Zgłaszanie komisjom wojewódzkim/okręgowym uczniów do II etapu turnieju (załącznik nr 1).

do 18.12 2019 r.
6.  

Przesyłanie komisjom wojewódzkim/okręgowym testów do II etapu turnieju.

do 20.12. 2019 r.
7. Przeprowadzanie eliminacji wojewódzkich/regionalnych turnieju do 7.02.2020 r.
8.  

 

Przesyłanie do Komitetu Głównego Turnieju dokumentacji z przeprowadzonych eliminacji (II etapu):
– protokołu (załącznik nr 5),
– karty zgłoszenia kandydatów (załącznik nr 2).

do 14.02.2020 r.
9.  

Wyłonienie przez Komitet Główny Turnieju kandydatów do III etapu.

do 28.02.2020 r.
10.  

Powiadomienie szkół o zakwalifikowaniu do eliminacji ogólnopolskich; informacje na stronie www, e.maile do szkół.

do 28.02.2020 r.
11.  

Potwierdzanie Komitetowi Głównemu Turnieju udziału uczniów w etapie ogólnopolskim (załącznik nr 3) oraz informowanie o rezygnacji ucznia w eliminacjach ogólnopolskich.

do 4.03.2020 r.
12. Przeprowadzenie ogólnopolskiego turnieju. 27.04 – 29.04.2020 r.

      Regulamin, załączniki oraz inne informacje znajdują się na stronie internetowej: www.zsspoz.zabrze.pl

      Kontakt:

Zespół Szkół Spożywczych

41-819 Zabrze

ul. Franciszkańska 13

tel/fax 32 27152 37

e.mail: turniejkucharz@zsspoz.zabrze.pl

  www.zsspoz.zabrze.pl

.