TERMINARZ
IV EDYCJI OGÓLNOPOLSKIEGO TURNIEJU NA NAJLEPSZEGO UCZNIA
W ZAWODZIE KUCHARZ
W ROKU SZKOLNYM 2020/2021
Lp. | ZADANIA | TERMIN |
1. | Przesłanie przez Komitet Główny Turnieju do Kuratoriów Oświaty informacji dotyczących organizacji IV edycji turnieju. | do 9.10. 2020 r. |
2. | Zgłaszanie wniosków o organizację etapu wojewódzkiego/okręgowego szkół, stowarzyszeń zawodowych lub innych organizacji zawodowych do Komitetu Głównego Turnieju (załącznik nr 4). | do 27.11.2020 r. |
3. | Przeprowadzanie etapów szkolnych turnieju. | 1.10 – 20.12.2020 r. |
4. | Powołanie przez Komitet Główny Turnieju komisji wojewódzkich/okręgowych. | do 20.12 2020 r. |
5. | Zgłaszanie komisjom wojewódzkim/okręgowym uczniów do II etapu turnieju (załącznik nr 1). | do 22.01. 2020 r. |
6. | Przesyłanie komisjom wojewódzkim/okręgowym testów do II etapu turnieju. | do 22.01. 2020 r. |
7. | Przeprowadzanie eliminacji wojewódzkich/regionalnych turnieju | 24.02.2021 r. |
8. | Przesyłanie do Komitetu Głównego Turnieju dokumentacji z przeprowadzonych eliminacji (II etapu): – protokołu (załącznik nr 5), – karty zgłoszenia kandydatów (załącznik nr 2). |
do 26.02.2021 r.
(skan protokołu – oryginały pocztą do 5.03.2021 r.) |
9. | Wyłonienie przez Komitet Główny Turnieju kandydatów do III etapu. | do 5.03.2021 r. |
10. | Powiadomienie szkół o zakwalifikowaniu do eliminacji ogólnopolskich; informacje na stronie www, e.maile do szkół. | do 5.03.2021 r. |
11. | Potwierdzanie Komitetowi Głównemu Turnieju udziału uczniów w etapie ogólnopolskim (załącznik nr 3) oraz informowanie o rezygnacji ucznia w eliminacjach ogólnopolskich. | do 10.03.2021 r. |
12. | Przeprowadzenie ogólnopolskiego turnieju. | 21.04 – 23.04.2021 r. |
Regulamin, załączniki oraz inne informacje znajdują się na stronie internetowej: www.zsspoz.zabrze.pl
Kontakt:
Zespół Szkół Spożywczych
41-819 Zabrze
- Franciszkańska 13
tel/fax 32 27152 37
e.mail: turniejkucharz@zsspoz.zabrze.p
www.zsspoz.zabrze.pl
.