Technik żywienia i usług gastronomicznych
Czytaj więcej...
Technik weterynarii
Czytaj więcej...
Kucharz
Czytaj więcej...
Cukiernik
Czytaj więcej...
Piekarz
Czytaj więcej...
Kontakt
Czytaj więcej...
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZYCH im. dr Bronisława Hagera
Deklaracja dostępności
360
34
Pracownia gastronomiczna
News
Szkoła
Historia Szkoły
Dokumenty Szkolne
Kadra Pedagogiczna
Pedagog Szkolny
Psycholog Szkolny
Doradca zawodowy
Pielęgniarka Szkolna
Biblioteka
Wymiana Praktyk Trnava
Ankieta dla Absolwentów
Uczeń
Sukcesy
Wicemistrzowie Biznesu
Praktyczna nauka zawodu
Egzaminy Zawodowe
Jeśli szukasz pomocy!!!
Statut ZSS
Samorząd Szkolny
Konkursy szkolne
BIAŁO-CZERWONO :)
Matura
Prezentacja
Matura
Rekrutacja
PODRĘCZNIKI 2024/2025 DLA KLAS PIERWSZYCH
MAŁE … POTRZEBNE
MAM PYTANIE …
TERMINARZ
TECHNIKUM
BRANŻOWA SZKOŁA I. STOPNIA
PRAKTYKI – BRANŻOWA
REGULAMIN REKRUTACJI 2024
VIII TURNIEJ – KUCHARZ
Temat turnieju 2025
Terminarz 2024/2025
Regulamin turnieju 2024/2025
Komisje okręgowe 2024/2025
Zakres literatury
Informacja-zgoda na upublicznienie wizerunki
Załączniki 2024/2025
TURNIEJ – POPRZEDNIE LATA
Tematy turniejów poprzednich
FINALIŚCI TURNIEJU KUCHARZ 2024
KOMISJE OKRĘGOWE / WOJEWÓDZKIE -2023/2024
VI TURNIEJ – KUCHARZ
UCZESTNICY TURNIEJU 2023
ZAŁĄCZNIKI
PARTNERZY SZKOŁY
UNIWERSYTET ROLNICZY w Krakowie … naszym partnerem !
RODO
PODRĘCZNIKI DLA KLAS PIERWSZYCH
Facebook