Zajęciach z „Przygotowanie do wytwarzania wyrobów spożywczych„.
09 listopada uczniowie klasy 1 T z grupy Technik Kontroli Jakości i Bezpieczeństwa Żywności przeprowadzali ocenę konsumencką wybranych batonów zbożowo-owocowych.
Zajęciach z „Przygotowanie do wytwarzania wyrobów spożywczych„.
09 listopada uczniowie klasy 1 T z grupy Technik Kontroli Jakości i Bezpieczeństwa Żywności przeprowadzali ocenę konsumencką wybranych batonów zbożowo-owocowych.
WW czyli Witaj i Wejdź do zakładki REKRUTACJA_MAM PYTANIE …
Czytaj więcejSpluwa, gnat, giwera … i można jeszcze dalej mnożyć nazwy broni. Broń zna pewnie każdy z filmów, z gier komputerowych, a w realu? Prawdziwa broń … ?! Nie z takiej broni strzelali uczniowie wszystkich klas pierwszych. W zabrzańskim „ekonomiku” od tego roku uruchomiona jest wirtualna strzelnica. Szkolą się w niej uczniowie klas mundurowych. W ramach […]
Czytaj więcejNasi uczniowie w składzie: Amelia Maszniew, Maciej Brzozowski, Adam Trocki i Denis Kunkel reprezentowali naszą szkołę w Mistrzostwach Zabrza w Szachach. Turniej przyniósł wiele emocji i pokazał duże zaangażowanie uczniów w takie przedsięwzięcia. Gratulujemy tegorocznym uczestnikom! 👏👏👏
Czytaj więcej