Tematy turniejów poprzednich

VII edycja Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz

Temat wiodący w roku szkolnym 2023/2024

„POTRAWY W NOWOCZESNEJ ODSŁONIE

Z REGIONU POCHODZENIA UCZESTNIKÓW TURNIEJU”

VI edycja Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz

Temat wiodący w roku szkolnym 2022/2023

WARIACJE KULINARNE Z RYBAMI W ROLI GŁÓWNEJ

V edycja Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz

Temat wiodący w roku szkolnym 2021/2022

„ Tradycyjne potrawy śląskie na stuletnim zabrzańskim stole”

 

IV edycja Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz

Temat wiodący w roku szkolnym 2020/2021:

„Wariacje z mięsa królika”

W imieniu Komitetu Głównego IV Turnieju na Najlepszego Ucznia w  Zawodzie Kucharz, reprezentowanego przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i  Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach oraz Zespół Szkół Spożywczych w  Zabrzu

z przykrością informujemy, że tegoroczny finał nie odbędzie się z  powodu koronawirusa.

 

III edycja Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz

Temat wiodący w roku szkolnym 2019/2020:

„Mięso z królika w roli głównej”

 

II Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz

Temat edycji w roku szkolnym 2018/2019

„Wariacje z Wieprzowiną”