Technik żywienia i usług gastronomicznych
Czytaj więcej...
Technik weterynarii
Czytaj więcej...
Kucharz
Czytaj więcej...
Cukiernik
Czytaj więcej...
Piekarz
Czytaj więcej...
Kontakt
Czytaj więcej...
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZYCH im. dr Bronisława Hagera
Deklaracja dostępności
News
Szkoła
Historia Szkoły
Kadra Pedagogiczna
Pedagog Szkolny
Psycholog Szkolny
Doradca zawodowy
Pielęgniarka Szkolna
Biblioteka
Wymiana Praktyk Trnava
Projekty Europejskie
Dokumenty Szkolne
Uczeń
Sukcesy
Wicemistrzowie Biznesu
Praktyczna nauka zawodu
Egzaminy Zawodowe
Jeśli szukasz pomocy!!!
Statut ZSS
Samorząd Szkolny
Konkursy szkolne
BIAŁO-CZERWONO :)
Matura
Prezentacja
Matura
Rekrutacja
!!! NOWY KIERUNEK W TECHNIKUM
MAM PYTANIE …
TERMINARZ
BRANŻOWA SZKOŁA I. STOPNIA
TECHNIKUM
REGULAMIN REKRUTACJI 2023
PODRĘCZNIKI NA ROK SZKOLNY 2022/2023 – pierwsze klasy
VI TURNIEJ – KUCHARZ
Temat i program turnieju 2023
TERMINARZ 2022/2023
UCZESTNICY TURNIEJU 2023
Regulamin Turnieju 2022/2023
KOMISJA VI FINAŁU I KOMISJE OKRĘGOWE-2022/2023
Inormacja-zgoda na upublicznienie wizerunki
ZAŁĄCZNIKI
Zakres literatury
Tematy turniejów poprzednich
Finał
TURNIEJ 2022
Program Turnieju 2022
TERMINARZ 2021/2022
REGULAMIN 2021/2022
Ankieta dla Absolwentów
Skip to content
Facebook
Open toolbar
Dostosuj Stronę
Zwiększ czcionkę
Zmniejsz czcionkę
Odcienie szarości
Duży kontrast
Negatywny kontrast
Reset