W ramach obchodów Święta Niepodległości odbył się w naszej szkole konkurs kulinarny pt. „Potrawy w barwach narodowych”.
Uczestniczyli w nim uczniowie technikum i szkoły branżowej.
Jury długo naradzało się nad werdyktem. W końcu, po burzliwej dyskusji ustalono wyniki konkursu 🏆🏆🏆:
Pierwsze miejsce 🥇 przyznano uczennicy klasy 5WT Małgorzacie Dworaczek.
Drugie miejsce 🥈 zajęła Karolina Kuś i Paulina Kubas (klasa 3CZ).
Miejsce trzecie 🥉otrzymał zespół w składzie: Dominika Kuzon i Oliwia Pietraszewska z klasy 2W.
Dodatkowo jury przyznało wyróżnienia dwóm zespołom:
Zuzannie Ochnik i Bartoszowi Rajwie z klasy 2T,
Jesice Prusinowskiej i Angelice Rachubie z klasy 3CZ.
Dziękujemy wszystkim uczestnikom konkursu, gratulujemy zwycięzcom i zapraszamy za rok na kolejną edycję 👏👏👏👏👏