List do finalistów (1)-pobierz
W imieniu Komitetu Głównego IV Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz, reprezentowanego przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach oraz Zespół Szkół Spożywczych w Zabrzu
z przykrością informujemy, że tegoroczny finał nie odbędzie się z powodu koronawirusa.
Uczniowie zakwalifikowani do finału (potwierdzone zgłoszeniem i załącznikiem RODO) dostaną zaświadczenie, że zostali finalistami.
Z góry dziękujemy za zaangażowanie.
W imieniu Komitetu Głównego Turnieju
na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz
mgr inż. Urszula Surel- Hildebrand
tel. do kontaktów- Lucyna Kubicka – 604 941 472
e.mail: turniejkucharz@zsspoz.zabrze.pl
LISTA UCZNIÓW ZAKWALIFIKOWANYCH DO
IV OGÓLNOPOLSKIEGO TURNIEJU NA NAJLEPSZEGO UCZNIA W ZAWODZIE KUCHARZ
Komitet Główny zakwalifikował 5 kandydatów zgodnie z kryterium regulaminu
(minimum 80% punktów):
Lp. | Imię i nazwisko * | Adres szkoły | okręg | Miejsce |
1. | Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego
25 – 385 Kielce ul. Zagórska 14 |
Tomaszów Mazowiecki | ||
2. | Zespół Szkół Nr 1
98-300 Wieluń ul. Wojska Polskiego 32 |
Tomaszów Mazowiecki | ||
3. | Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
26 – 600 Radom ul. Św. Brata Alberta 1 |
Tomaszów Mazowiecki | ||
4. | Branżowa Szkoła Rzemieślnicza I Stopnia
20- 023 Lublin ul. Chopina 28 |
Tomaszów Mazowiecki | ||
5. | Zespół Szkół Ponadpodstawowych
Nr 2 97-200 Tomaszów Mazowiecki ul. Św. Antoniego 57/61 |
Tomaszów Mazowiecki |
Uwagi:
*Zostanie wpisane po uzyskaniu zaświadczenia RODO oraz zgłoszenia
W tym roku szkolnym odbył się etap okręgowy jedynie w jednej placówce. Uczniowie, którzy uzyskali powyżej 80% zostali zakwalifikowani do finału.