TERMINY EGZAMINU ZAWODOWEGO W ZESPOLE SZKÓŁ SPOŻYWCZYCH

sobota, 21.12.2019

Etap praktyczny.

  1. 9.01.2020r. -godz. 9.00.kwalifikacja R.9
  2. 9.01.2020r. -godz. 9.00.kwalifikacja RL.10
  3. 9.01.2020r. -godz. 13.00.kwalifikacja R.11
  4. 9.01.2020r. -godz. 13.00.kwalifikacja T.15
  5. 7.02.2020- godz. 8.00 kwalifikacja T.4
  6. 7.02.2020- godz. 12.00 kwalifikacja T.6

Etap pisemny

  1. 10.01.2020r. -godz. 10.00.kwalifikacja R.9, T.6
  2. 10.01.2020r. -godz. 10.00.kwalifikacja RL.10
  3. 10.01.2020r. -godz. 12.00.kwalifikacja T.15
  4. 10.01.2020r. -godz. 14.00.kwalifikacja R.11

ZOBACZ WIĘCEJ AKTUALNOŚCI

WOLNA, NIEPODLEGŁA …

17.11.2022

Oficjalne obchody Narodowego Święta Niepodległości w Zabrzu rozpoczęły się tradycyjnie na placu Warszawskim. Uczniowie naszej szkoły wzięli udział w przemarszu oraz mszy świętej w kościele pw. św. Anny w intencji Ojczyzny.

Czytaj więcej

BIAŁO-CZERWONO :)

17.11.2022

W ramach obchodów Święta Niepodległości odbył się w naszej szkole konkurs kulinarny pt. „Potrawy w barwach narodowych”. Wzięło w nim udział dziewięć dwuosobowych zespołów. Jury konkursu oceniało potrawy w kategoriach: – zupy i przystawki – dania zasadnicze – desery I miejsce w kategorii zupy i przystawki zajęły uczennice kl. 2 KZ: Dominika Drochlińska i Wiktoria […]

Czytaj więcej

TECHNIK KONTROLI JAKOŚCI cz. I

17.11.2022

Zajęciach z „Przygotowanie do wytwarzania wyrobów spożywczych„. 09 listopada uczniowie klasy 1 T z grupy Technik Kontroli Jakości i Bezpieczeństwa Żywności przeprowadzali ocenę konsumencką wybranych batonów zbożowo-owocowych.  

Czytaj więcej
Skip to content