TERMINY EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE -sesja styczeń -luty 2021

poniedziałek, 04.01.2021

TERMINY EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE

Etap Praktyczny

11.01.2021r.(poniedziałek) 

godz.9.00 kwalifikacja R.9  i  RL.10 (podstawa programowa 2012 i 2017) 

godz.13.00 kwalifikacja R.11 (podstawa programowa 2012) 

godz.13.00 kwalifikacja T.15 i  TG.16 (podstawa programowa 2012 i 2017)

25.01.2021r.(poniedziałek) 

godz.8.00 – kwalifikacja RL.11 (podstawa programowa 2017) 

godz.12.00 – kwalifikacja RL.11(podstawa programowa 2017)

godz.16.00 – kwalifikacja RL.11 (podstawa programowa 2017) 

26.01.2021r.(wtorek) 

godz.8.00 – kwalifikacja RL.11 (podstawa programowa 2017) 

19.01.2021r.(wtorek)

godz.16.00 – kwalifikacja TG.07 (podstawa programowa 2017)

Etap Pisemny -12.01.2021r.(wtorek) 

godz.10.00 kwalifikacja R.9, RL.10, TG.07 (podstawa programowa 2012 i 2017) 

godz.12.00 kwalifikacja  TG.16 (podstawa programowa 2017) 

godz.14.00 kwalifikacja RL.11 (podstawa programowa 2017)


ZOBACZ WIĘCEJ AKTUALNOŚCI

WOLNA, NIEPODLEGŁA …

17.11.2022

Oficjalne obchody Narodowego Święta Niepodległości w Zabrzu rozpoczęły się tradycyjnie na placu Warszawskim. Uczniowie naszej szkoły wzięli udział w przemarszu oraz mszy świętej w kościele pw. św. Anny w intencji Ojczyzny.

Czytaj więcej

BIAŁO-CZERWONO :)

17.11.2022

W ramach obchodów Święta Niepodległości odbył się w naszej szkole konkurs kulinarny pt. „Potrawy w barwach narodowych”. Wzięło w nim udział dziewięć dwuosobowych zespołów. Jury konkursu oceniało potrawy w kategoriach: – zupy i przystawki – dania zasadnicze – desery I miejsce w kategorii zupy i przystawki zajęły uczennice kl. 2 KZ: Dominika Drochlińska i Wiktoria […]

Czytaj więcej

TECHNIK KONTROLI JAKOŚCI cz. I

17.11.2022

Zajęciach z „Przygotowanie do wytwarzania wyrobów spożywczych„. 09 listopada uczniowie klasy 1 T z grupy Technik Kontroli Jakości i Bezpieczeństwa Żywności przeprowadzali ocenę konsumencką wybranych batonów zbożowo-owocowych.  

Czytaj więcej
Skip to content