Zajęciach z „Przygotowanie do wytwarzania wyrobów spożywczych„.
09 listopada uczniowie klasy 1 T z grupy Technik Kontroli Jakości i Bezpieczeństwa Żywności przeprowadzali ocenę konsumencką wybranych batonów zbożowo-owocowych.
Zajęciach z „Przygotowanie do wytwarzania wyrobów spożywczych„.
09 listopada uczniowie klasy 1 T z grupy Technik Kontroli Jakości i Bezpieczeństwa Żywności przeprowadzali ocenę konsumencką wybranych batonów zbożowo-owocowych.
Nasi uczniowie z klasy 3 CPZ walczyli w Łodzi o awans do Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz. Cukierników reprezentowała Oliwia, a piekarzy Kevin.
Czytaj więcejZa nami II edycja the Voice of ZSSpoż. W tym roku naszymi gośćmi byli: Dariusz Niebudek, Agnieszka Perzyńska i Jacek Kawalec. Bardzo dziękujemy gościom za przybycie do naszej szkoły. Było nam niezmiernie miło gościć tak wspaniałe osobistości! Dziękujemy również za porady praktyczne, wspaniały koncert w wykonaniu Pana Jacka Kawalca oraz każde miłe słowo, doceniające nasze […]
Czytaj więcejStypendium Prezesa Rady Ministrów Miło nam poinformować, że uczennice naszej szkoły: Ewelina Grabowska z kl.4GWT oraz Zofia Ruda z 4PWT otrzymały Stypendium Prezesa Rady Ministrów za wyniki w nauce. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!
Czytaj więcej