TERMINY EGZAMINU ZAWODOWEGO W ZESPOLE SZKÓŁ SPOŻYWCZYCH

sobota, 21.12.2019

Etap praktyczny.

  1. 9.01.2020r. -godz. 9.00.kwalifikacja R.9
  2. 9.01.2020r. -godz. 9.00.kwalifikacja RL.10
  3. 9.01.2020r. -godz. 13.00.kwalifikacja R.11
  4. 9.01.2020r. -godz. 13.00.kwalifikacja T.15
  5. 7.02.2020- godz. 8.00 kwalifikacja T.4
  6. 7.02.2020- godz. 12.00 kwalifikacja T.6

Etap pisemny

  1. 10.01.2020r. -godz. 10.00.kwalifikacja R.9, T.6
  2. 10.01.2020r. -godz. 10.00.kwalifikacja RL.10
  3. 10.01.2020r. -godz. 12.00.kwalifikacja T.15
  4. 10.01.2020r. -godz. 14.00.kwalifikacja R.11

ZOBACZ WIĘCEJ AKTUALNOŚCI

A to ciekawe ?!

01.11.2023

Dnia 12 października odbyła się wycieczka dydaktyczna do Zakładu Przetwórstwa Owocowo – Warzywnego „Rolnik” w Mikołowie. Uczestniczyli w niej uczniowie kl. 2T kształcący się w zawodzie technik kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. W trakcie wycieczki uczniowie zapoznali się z: -układem funkcjonalnym pomieszczeń w zakładzie, -zakresem oraz organizacją produkcji, -wyposażeniem technicznym zakładu, -organizacją działu kontroli jakości, […]

Czytaj więcej

!!! 3. MIEJSCE :)

01.11.2023

„BEZPIECZNIE OD STARTU” to konkurs wiedzy z dziedziny BHP dla uczniów szkół branżowych. Dzisiaj miał miejsce kolejny już etap tego konkursu (przypominamy, że w etapie w Zabrzu, 4 nasze koleżanki zdobyły wysokie miejsca, a trzy awansowały do etapu regionalnego w Katowicach). Dziewczyny super zaprezentowały się, Julii i Nikoli (klasa 3Z) zabrakło niewiele do awansu do […]

Czytaj więcej